De vrouw achter de foto’s

Eva Former

Natuurgetrouwe foto’s. Puur, oprecht en met emotie. Een weerspiegeling van mezelf, gezien ik die kwaliteiten ook in mijn verdere leven hoog in het vaandel heb staan.

Eva former // Founder

Fotografie is al ruim 20 jaar mijn passie, mijn leven. En het mooiste vind ik dan ook om, dat wat voor anderen zo dierbaar is, op eigen wijze vast te mogen leggen, met behoud van emotie, schoonheid en echtheid! Wat hier enorm veel in toevoegt is dat ik gecertificeerd Moment Design fotograaf ben. Wil je hier meer over weten, klik dan even hier.

Ik ben inmiddels 40 jaar jong en ik heb een fantastische zoon van 7 en een lieve vriend. 

Je kunt mij wakker maken voor sushi en ik heb een mega zwak voor puppies, kittens en andere jonge diertjes. Ik krijg kippenvel van mooie zonsopgangen en zonsondergangen, de sterren (het universum) fascineren mij ook enorm en ik hou erg van films en series. Muziek speelt ook een heel belangrijke rol in mijn leven. Zo zing ik graag en studeerde ik in een grijs verleden aan het Conservatorium. Samen met mijn vriend die drummer is, maar stiekem liever toetsen speelt, treed ik af en toe op. Wanneer wij als duo optreden, speelt hij dan ook piano en begeleidt hij mij bij mooie covers van bekende liedjes van de jaren 60 tot nu, met een jazzy inslag. 

Daarbij ben ik een mega natuur- en reisfanaat en staan o.a. het Noorderlicht, de Lofoten, Noorwegen, IJsland, de Malediven, Hawaï, Australië en Nieuw Zeeland nog op mijn bucketlist. Maar deze list is nog veel langer! De wereld is zo groot! En ook zo mooi!

Omschrijving van mezelf en wat belangrijk voor mij is in steekwoorden:

Diepgang, optimisme, spontaniteit, liefde en humor en een beetje gekkigheid, daar hou ik wel van!

Eva in het kort:

Forever On Repeat

Jacob Collier


Spending my Whole Paycheck On

traveling


Birth Chart

aquarius


FAVORITE Vacay Spot

italy


My Favorite TV Show

breaking bad


My Happy Place IS

in nature/traveling


Favorite Hobby

netflixen, hiking


My Favorite Person

my son


Favorite Color Combo

congac & green


I Can’t Live Without

sushi


Think we’d be a good fit?

Let’s Work Together