Ongedwongen, puur en (opr-)echt!

Eindelijk eens iets anders dan anders! Iets UNIEKS! Want bij een shoot met mij staat jouw beleving centraal in plaats van poseren en stijfjes staan en lachen voor het vogeltje!

Op de foto gaan ongemakkelijk? Een “moetje”? Wil jij, of je partner het eigenlijk liever niet, maar doe jij of doet hij/zij het dan maar omdat de ander of de rest van het gezin zo graag wilt? Na een shoot met mij, zul je nooit meer hetzelfde tegen een fotoshoot aankijken. Ik ben namelijk officieel gecertificeerd Moment Design fotograaf. Wat dit inhoudt? Dit houdt in; een fantastische ervaring, waarbij je veel plezier hebt, echt weer even tijd voor elkaar hebt en waarbij je bijna vergeet dat er ook nog iemand foto’s van jullie staat te maken. 

Wat voor shoot je ook bij mij boekt; voor je bruiloft, met je gezin of familie, zakelijk of privé portret, newborn/lifestyle of band; de technieken die ik hanteer zorgen voor ongedwongen, echte, pure foto’s, uit het leven gegrepen. Natuurgetrouw en ongeposeerd. En jullie? Jullie hebben de tijd van je leven! En dat is waar het allemaal om draait voor mij! Jullie plezier, jullie connectie, jullie liefde! Dat wat écht telt dus eigenlijk! 🙂
Middels de Moment Design methode leg ik op een leuke, ongedwongen wijze, prachtige, pure en oprechte beelden vast waar de liefde en het plezier vanaf spat. 
Ik ben geen studiofotograaf. Ik fotografeer lekker buiten in de natuur, bij je thuis, waar jij je fijn voelt, of op toffe binnenlocaties en maak voornamelijk gebruik van mooi natuurlijk licht.
Ik zal altijd jouw wensen als gefotografeerde centraal laten staan. Samen maken we het verhaal dat we laten samenkomen in de kroes van kleuren, lijnen en pixels die uiteindelijk dat ene mooie plaatje vormen zal.

Moment Design

Moment Design is dé methode om op een ongedwongen, pure en oprechte manier de onderlinge band van mensen vast te leggen. Het benadrukt hoe mooi en waardevol het hebben van een relatie is. Of dat nu met je vader, moeder, kind, vriendin, geliefde of jezelf is. De puurheid en oprechtheid van de relatie wordt vastgelegd met professionele foto’s.

Moment Design draait niet om poseren. Samen met je fotograaf ga je op ontdekkingstocht naar mooie herinneringen, belangrijke momenten en geliefde personen. Jij krijgt de ruimte om jezelf te laten zien aan de mensen waar je van houdt. Met een oprechte lach; Een echte verliefde blik; En soms met een echte traan. Al deze kostbare momenten worden voor je vastgelegd. Een waardevolle herinnering waaruit blijkt hoe bijzonder jouw leven is.
Vind je het leuk hier nog  meer over te weten te komen? Klik dan hier.

 

Over mij
Tarieven
Boek een shoot
Portfolio
Eva laat en leert je opnieuw naar elkaar te kijken. Ze laat je je herinneren waarom je ooit voor elkaar gekozen hebt, en waarom je elkaar nog steeds de leukste vind!
En op de juiste momenten legt ze precies dát vast, als een dierbare reflectie van jouw gevoel!
Eva gaf me echt het gevoel dat ik mezelf kon zijn. Ze is een mooi mens met een giga talent voor fotografie!
Een shoot met Eva is zoveel meer dan alleen wat plaatjes schieten, het is gewoon ook meteen een uitje, een beleving! En de resultaten zijn ook nog eens fantastisch!
Dit is echt zo ontzettend mooi om te doen!