Moment Design;
Where hearts and camera’s align.

Wat is

Moment Design

Eindelijk eens iets anders dan anders! Iets unieks!


Moment Design is toch echt wel dé methode om op een ongedwongen, pure en oprechte manier de connectie tussen en de band van mensen vast te leggen. Het benadrukt hoe mooi en waardevol het hebben van een relatie is. Of dat nu met je moeder, met je vader, je kind, je vriendin, je geliefde of met jezelf is. De puurheid en oprechtheid van die relatie wordt vastgelegd met professionele foto’s.

Bij Moment Design hoef je niet te poseren. We gaan samen op reis naar mooie herinneringen, belangrijke momenten en personen waar je van houdt. Je krijgt hierdoor de ruimte om jezelf te zijn. Met een oprechte lach; een echte verliefde blik; en soms ook met een echte traan. Al deze dierbare momenten worden vervolgens professioneel voor je vastgelegd. Een enorm waardevolle herinnering waaruit blijkt hoe bijzonder je bent en hoe bijzonder jouw/jullie leven is.

“Eva laat en leert je opnieuw naar elkaar te kijken. Ze laat je je herinneren waarom je ooit voor elkaar gekozen hebt, en waarom je elkaar nog steeds de leukste vind! En op de juiste momenten legt ze precies dát vast, als een dierbare reflectie van jouw gevoel! Dit is beter dan relatietherapie”

Wat voor shoot je ook bij mij boekt; voor je bruiloft, met je gezin of familie, zakelijk of privé portret, newborn/lifestyle of band; de technieken die ik hanteer zorgen voor ongedwongen, echte, pure foto’s, uit het leven gegrepen. Natuurgetrouw en ongeposeerd. En jullie? Jullie hebben de tijd van je leven! En dat is waar het allemaal om draait voor mij! Jullie plezier, jullie connectie, jullie liefde! Dat wat écht telt dus eigenlijk!

Ik ben geen studiofotograaf.
Ik fotografeer lekker buiten in de natuur, bij je thuis, waar jij je fijn voelt, of op toffe binnenlocaties en maak veel gebruik van natuurlijk licht. Waar nodig of wenselijk is, heb ik de expertise en middelen om bij te belichten.
Ik zal altijd jouw wensen als gefotografeerde centraal laten staan. Samen maken we het verhaal dat we laten samenkomen in de kroes van kleuren, lijnen en pixels die uiteindelijk dat ene mooie plaatje vormen zal.