Pakketten

Voor de meest gangbare shoots bied ik pakketten aan, deze licht ik hieronder toe. Deze zijn altijd inclusief kennismaking, locatieadvies en kledingadvies en inclusief reiskosten tot 25 km.

In het weekend geldt er een weekendtoeslag van €55,-

Maatwerk
Rouwreportages, bedrijfsreportages, presentaties, lezingen, evenementen, openingen, toneel/theatervoorstellingen. Ook voor al deze zaken kun je bij mij terecht. Hier werk ik met een uurtarief en dit is vaak maatwerk.
Neem contact met me op om alle mogelijkheden te bespreken.

Koppelshoot

€265,-

1 tot 1,5 uur fotograferen op een mooie locatie.
Moment Design
Inclusief 5 foto’s naar keuze en de mogelijkheid tot bijbestellen van foto’s en/of prints en/of albums, etc

Gezinsshoot tot 5 p.

€285

Ongeveer 1,5 uur shooten op een mooie locatie.
Moment Design/Playful Heart
Inclusief 5 foto’s naar keuze en de mogelijkheid tot bijbestellen van foto’s en/of prints en/of albums, etc

Gezinsshoot 6-10 p.

vanaf €339

1,5 tot 2 uur shooten op een mooie locatie. Inclusief foto’s van stellen of gezinnen apart.
Moment Design/Playful Heart
Inclusief 5 foto’s naar keuze en de mogelijkheid tot bijbestellen van foto’s en/of prints en/of albums, etc.

Voor grotere groepen: iedere extra persoon kost €16.

Personal Branding Shoot

vanaf €319,-

1,5 tot 2 uur fotograferen. Inclusief kennismaking en voorbereiding.
Ben jij je eigen bedrijf aan het opzetten? En heb je beeldmateriaal nodig voor je website, of voor bijvoorbeeld LinkedIn of andere sociale media? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Het opzetten van je eigen bedrijf is een ontzettend leuke en ook wel spannende tijd. Ik weet er alles van, ook ik stond ooit op de plek waar jij nu staat!  Gelukkig ken ik inmiddels de nodige ins en outs van dit hele proces én heb ik ook nog eens een mooi netwerk die ik kan aanboren, bestaande uit veel mensen van vele diciplines.
Zo werk ik bijvoorbeeld erg graag samen met grafisch vormgever Steffie Witte van Studio Stef! Zij maakt huisstijlen, websites, logo’s, noem maar op en is naast ontzettend kundig en professioneel, ook een ontzettend leuk en lief mens. Met veel enthousiasme wil ik je dan ook graag doorverwijzen naar haar website, waar je al heel snel een goede indruk krijgt van haar stijl en werkwijze. Ik kan haar van harte aanbevelen en ook wanneer je een compleet pakket nodig hebt, kunnen wij veel voor je betekenen! (Ze heeft mijn logo ook gemaakt en ik ben er nog steeds verliefd op!) Dus! Laten we onze krachten bundelen en jou en jouw onderneming eens even goed op de markt zetten, met een fixe dosis professionaliteit, mooie beelden en te gekke grafische vormgeving en vooral met veel plezier en aandacht voor jou en jouw wensen. Wij hebben er zin in!!
Inclusief 5 foto’s naar keuze en de mogelijkheid tot bijbestellen van foto’s en/of prints en/of 

Fotoshoot met je hond

€285,-

Mooie portretten van jouw lieve viervoeter en/of jullie samen. 
Ongeveer 1,5 uur fotograferen
Inclusief 5 foto’s naar keuze en de mogelijkheid tot bijbestellen van foto’s en/of prints en/of albums, etc

Zwangerschapsshoot

€285,-

Ongeveer 1,5 uur shooten op een mooie locatie.
Moment Design met jullie samen en natuurlijk prachtige portretten en detailfoto’s van jou en je mooie bolle buik waar jouw kleintje zich in aan het ontwikkelen is. Inclusief 5 foto’s naar keuze en de mogelijkheid tot bijbestellen van foto’s en/of prints en/of albums, etc

Newborn/Lifestyle

Vanaf €319,-

Ongeveer 1,5 tot 2 uur fotograferen, inclusief 5 foto’s naar keuze en de mogelijkheid tot bijbestellen van foto’s en/of prints en/of albums, etc
Bij deze vorm van fotograferen, kom ik bij jullie thuis, waar jullie je fijn voelen en fotografeer ik in documentaire-stijl jullie met jullie kleine spruit. Voor meer informatie, neem contact met mij op

Band-shoot

vanaf €265,-

1 tot 1,5 uur fotograferen, inclusief 5 foto’s naar keuze en de mogelijkheid tot bijbestellen van foto’s en/of prints en/of albums, etc.
Ook doe ik live-reportages. Jullie op het podium en ik leg alles professioneel voor jullie vast. Dit is veelal maatwerk en hierbij hanteer ik mijn uurtarief van €245,- (inclusief alle foto’s, nabewerkt en in hoge resolutie) Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 

Trouwreportage

Prijzen op aanvraag

Let op! Ik doe een zeer beperkt aantal bruiloften per jaar.

Met mij als jullie fotograaf, krijg je op jullie prachtige dag een ervaren fotograaf die discreet aanwezig is, maar altijd dáár op het juiste moment. Een gecertificeerd Moment Design fotograaf, die oog heeft voor detail en emotie en voor die mooie kleine momentjes die plaatsvinden.
Jullie once-in-a-lifetime-dag, professioneel vastgelegd, met zorg, flexibiliteit en aandacht voor jullie wensen. 
Ook voor advies en tips kunnen jullie bij  me terecht. Van te voren maken we een afspraak om kennis te maken en uitgebreid te bespreken wat jullie wensen en ideëen zijn. En twee weken voor jullie mooie dag, hebben we nog contact om de laatste puntjes op de “i” te zetten.
Kortom; een zeer compleet pakket, waarbij zorgen uit handen genomen worden en waarbij jullie zeer gelukkig zullen zijn met het eindresultaat

Misschien willen jullie dat ik ook het trouwalbum maak? Dat kan! Hierin zijn zo veel mooie, leuke en te gekke dingen mogelijk! Neem contact met mij op om deze mogelijkheden te bespreken.