Serie 1

Personal Branding Shoot Pauline

Pauline startte haar eigen bedrijf als Holistisch Therapeut. Zij wilde graag voor haar website en social media profiel- en content-foto’s.
De website van Studio Zen en Zo is nog in ontwikkeling.


Serie 2

Personal Branding Shoot

Lindy, Mallorca.

Lindy fotografeerde ik voor de 2e keer. Vorig jaar fotografeerde ik haar nog in Haarlem en had ze een groot avontuur in het verschiet liggen. Namelijk emigreren naar Mallorca en daar haar droom verwezenlijken en haar eigen bedrijf opzetten. Nu ruim een jaar verder wilde zij graag nieuwe foto’s. Zij had immers een geheel nieuw leven nu! Dus vloog ik voor haar naar Mallorca en hebben wij het hele eiland afgereisd om een prachtige beeldbank voor haar en haar bedrijf te creëren.
Pure Lin Life Coaching


Serie 3

Personal Branding Shoot Steffie

Steffie is designer van huisstijlen, logo’s en website. (Zij heeft ook mijn logo ontworpen) Zij wilde graag portretten en contentfoto’s.
Studio Stef


Serie 4

Personal Branding Shoot Sander

Sander, van Blue Skies Interim Management had ook nieuwe foto’s nodig voor zijn website en socials. We bespraken samen zijn wensen en ideeën, bekeken de ontwerpen van logo en huisstijl en na afstemmen en finetunen, rolden daar de volgende resultaten uit: