Foto: AHA Fotografie

Eva Former

Een fotograaf die natuurgetrouw fotografeert. Voor iedere fase van het leven.

Fotografie is al ruim 20 jaar mijn passie, mijn leven. En het mooiste vind ik dan ook om, dat wat voor anderen zo dierbaar is, op eigen wijze vast te mogen leggen, met behoud van emotie, schoonheid en echtheid! Wat hier enorm veel in toevoegt is dat ik gecertificeerd Moment Design fotograaf ben. Wil je hier meer over weten, klik dan even hier.

Ik ben inmiddels 38 jaar jong en ik heb een fantastische zoon van 6 en een lieve vriend. 

Je kunt mij wakker maken voor sushi en ik heb een mega zwak voor puppies, kittens en andere jonge diertjes. Ik krijg kippenvel van mooie zonsopgangen en zonsondergangen en muziek speelt ook een heel belangrijke rol in mijn leven. Zo zing ik. Ook professioneel, samen met mijn vriend die drummer is, maar stiekem liever toetsen speelt. Wanneer wij als duo optreden, speelt hij dan ook piano en begeleidt hij mij. 

Daarbij ben ik een mega natuur- en reisfanaat en staan o.a. IJsland, Zuid Amerika, Australië en Nieuw Zeeland nog op mijn bucketlist. Maar deze list is nog veel langer! 😉

Fotografiestijl
Ik kan mijzelf eigenlijk niet onder 1 stijl schalen. Juist omdat ik kijk naar wat op het moment passend is, en ik daar de juiste techniek en/of feel op toepas. Mijn foto’s zijn dus verschillend, maar altijd met als uitgangspunt dat het natuurgetrouw blijft.
Ik fotografeer met gemak light & breezy, maar ook moody of filmisch zwart-wit komt uit mijn koker.
Ik zal altijd jouw wensen als gefotografeerde centraal laten staan. Samen maken we het verhaal, dat we laten samenkomen in de kroes van kleuren, lijnen en pixels die uiteindelijk dat ene mooie plaatje vormen zal.

Werkwijze
Tarieven

Bruiloft: …Eva also took our engagment photo’s. I discovered that Eva can do magic with her camera and her imagination. I don’t know how, but she managed to make a dark, wet, rainy day look bright and warm… and produced beautiful photo’s and made it a fun experience. With that, I knew we were in safe hands and the she must be our wedding photographer.

Jirk & Fumi

Muzikaal duo: Eva heeft de gave dat ze door haar ontspannen werkwijze je dusdanig op het gemak kan stellen waardoor er spontane en natuurlijke foto’s ontstaan. Tijdens de fotoshoot denkt ze goed mee en voegt ze daarbij haar eigen creativiteit toe waardoor haar foto’s een eigen karakter krijgen. Als we nieuwe foto’s nodig hebben, komen we zeker bij haar terug!

Robbert en Saskia, muzikaal duo.

Loveshoot: De shoots van Eva zijn een feestje, met de professionaliteit van een top fotografe

Annemarie en Mirjam

Bruiloft: Wij hebben een fantastische dag gehad en dat is terug te zien op de foto’s. Eva is vriendelijk, stelt je op je gemak en ze mengt zich makkelijk tussen de gasten. Creatieve ideeën genoeg en luistert naar je wensen. Oftewel; wij hadden geen andere fotograaf voor onze bruiloft kunnen wensen.

Merijn en Femke