AHA! So this is The Best Of Me! 😉

Fascinerend vind ik het. Hoe mensen komen en gaan in je leven. En hoe sommige mensen een diepe indruk op je achterlaten. Een stempel drukken op je hart, een afdruk op je ziel.
De twee lieve, mooie collega’s met wie ik gisteren een dagje op pad was (Lees; lekker chillen, ouwehoeren, lachen, lunchen en foto’s van elkaar maken) zijn daar ook weer zo’n mooi voorbeeld van. Inspiratiebronnen van heb ik jou daar! En gewoon hele fijne, mooie mensen. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik deze mooie mensen op mijn pad zijn gekomen!
Gisteren voelde als een dagje vakantie. Even lekker ontspannen en opladen. Heerlijk praten over onze passie en over het leven. Genieten van lekker eten en drinken. De duinen in om te genieten van de natuur en foto’s van elkaar te maken. In een deuk liggen om elkaar en om onszelf!
Ik kom er gewoon echt een beetje van bij!
Lieve Yvonne, lieve Anneke,
Dankjewel dat jullie mijn dag zo mooi kleurden gisteren!
En hoe mooi laat ik jullie (uiteraard) graag met foto’s zien!

Komt-ie-dan-he!
AHA! So, THIS is THE BEST OF ME!

😉

AHA Fotografie
The Best Of Me Fotografie